Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
09-08-2015 22:03 #12411 SP
Member

Originally Posted by
tudyniuz
In ce hal poate sa fie download-ul de pe PSN, imi vine sa ma dau batut. Pusese cineva niste tips pe un topic pentru a creste viteza de download, nu am gasit dar poate isi aminteste careva si ma indruma undeva. Dupa vreo 8 ore abia mi-a downloadat 8GB.
A Short Pause Remedy For Slow Download Speeds On PlayStation Consoles — Short Pause
Nici mie nu mi-a mers download-ul in rest mode. Am incercat de la munca odata cand s-au activat jocurile free PS+, i-am dat download to PS4, si cand am ajuns peste vreo 5 ore acasa, luase 2-3 GB dintr-un singur joc. Singura varianta e cu tweek-ul din link-ul de mai sus, si resume / pause la greu. Eu mai dau si test network intre sesiunile de pause, ca uneori la resume tot prost merge, dupa test network parca isi mai revine. Pt mine DNS-urile de google mi-au dat cea mai buna viteza la dl/up test, dar si asta e relativa.