Single post: Rise of the Tomb Raider
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Il compar cu Uncharted, la fel cum il compar cu GTA si cu orice joc care a primit o continuare mai buna decat predecesorul.
Si in niciun caz nu ma refer la animatiile fetei ci la cele ale corpului. Sa fim seriosi. Tu ai vazut cum merge ? Cat de lasciv si intepat poate merge, mai ales in situatia in care se afla (la naiba-n praznic si in mizerie). Inteleg ca vor sa se vada ca este o fata si nu un baiat, dar parca as prefera sa fie mai "fata" decat pitzipoanca.
Nu stiu, pe mine ma deranjeaza, vizual vorbind, felu in care merge, sare si interactioneaza cu lucrurile p-acolo.
Eu rezonez cu multe din lucrurile pe care le spui tu in general. Comparatiilor tale, insa, nu prea le vad sensul. In momentul in care iei un joc ca GTA V etalon pentru toate celelalte jocuri pe care intentionezi sa le joci, vei avea o problema. Nu te va mai multumi probabil niciun joc care nu are sigla Rockstar pe coperta. Companii care sa aiba bugetul lor sunt foarte putine. Companii care sa aiba oameni cu imaginatia lor sunt si mai putine. De-asta spun ca din punctul meu de vedere, abordarea ta e gresita. E normal sa fii selectiv cand vine vorba de lucrurile pe care dai bani, mai ales ca am inteles ca nici nu prea ai timp pentru hobby-ul asta, dar nu poti compara un joc de 270 de milioane de dolari cu ORICE alt joc.
In aceeasi maniera, adori detaliile - particule de praf, texturi, iti place sa vezi cum se reflecta lumina soarelui in masinile pe care le conduci in GTA si esti foarte mare iubitor de fineturi vizuale ( se intelege si din semnatura ta
) - dar te joci pe PS4/X1, ceea ce dupa mine, e usor paradoxal. In momentul asta, imi e greu sa imi dau seama daca problema e reprezentata de developeri lenesi sau de hardware subdezvoltat, dar cand toata lumea isi seteaza ca target 1080P/30FPS, cineva cu standardele tale va fi mereu nemultumit. Si inteleg asta, mereu am apreciat oamenii care pun accent pe detalii. Sanatos este, insa, vazand directia in care merg lucrurile, fie sa iti micsorezi asteptarile pe care le ai de la generatia asta, fie sa schimbi platforma, cum iti spunea MonkY la un moment dat. Sau cine stie, poate "o sa invete developerii hardware-ul" si vei avea parte de grafica de zile mari.
E o parere personala, nu trebuie sa tii cont de ea, mai ales ca nu sunt in masura si nu spun nimanui ce sa faca sau sa nu faca.
Eu am asteptari foarte mari de la titlul asta. Da, ma seaca exclusivitatea limitata si manevrele pe care le face Microsoft ( "First On XBOX" *voce groasa, fundal negru cu gri, artificii*), dar cred ca jocul va fi foarte bun. Demo-ul arata superb si daca va fi cel putin la fel de bun ca cel din 2013, eu ma declar multumit. Culmea, ca Underworld si cele de dinainte mi s-au parut infiorator de plictisitoare, si pana la cel de acum doi ani, nu am fost in stare sa duc niciunul pana la capat.