@Dant3, sincer, nici U4 nu mi se pare excelent la grafica Iluminarea nu este realista si globala (fingers crossed sa avem asa ceva pe PS5/Xbox Two), dar ce se intampla p-acolo este absolut mindblowing

@Razzosinni, iti apreciez parerea si da, ai dreptate, i'm a sucker for quality. Si da, e oribil sa compar anumite jocuri cu GTA V, pentru ca ma termina psihic cand nu ma pot bucura de un joc bun, din cauza asta. Dar n-am ce face.

Pe PC n-am de gand sa trec. Si crede-ma, prefer oricand un joc care sa ruleze absolut perfect si sa aibe o super calitate, dar sa fie in 900p, decat ce scot ei, in 1080p. Dar repet, cand ma uit la ce scot Rockstar si Naughty Dog, calitate si cantitate, consider ca restu dev-ilor sunt ori incredibil de lenesi ori n-au ce cauta pe "next gen" si ar trebui sa ramana sa scoata pentru X360/PS3, intrucat calitatea jocurilor este destul de asemanatoare (asta ca sa nu-i fac incompetenti).

Oricum, sunt destul de multe jocuri care ma "satisfac" dpdv vizual, printre care mentionez DriveClub, Infamous, GTA V, Shadow of Mordor, Witcher 3 (doar uneori) sau mai noul Batman. Dar vezi, in momentul in care scoti un joc SF/Fantasy, se accepta o grafica SF/Fantasy. Dar cand scoti un joc ce se vrea a fi realist, trebuie sa bagi resurse in aceasta realitate. Realism fara iluminare capabila e cam egal cu zero.

Oricum, ne indepartam prea mult de la subiect.

DA, sper sa fie cel putin la fel de bun ca cel de acum 2 ani. Acum sa asteptam review-uri. Ma super enerveaza faptul ca pe aceasta generatie de console, Demo-urile nu prea exista. Nu cred ca ar fi asa greu pentru ei sa scoata un demo pentru absolut orice joc, ceva pe timp (20-30-60 min) si daca vrei, sa ai posibilitatea de a cumpara jocul, digital, direct din demo.