Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
18-08-2015 03:32 #1139 SP
Admin
Under the dome a devenit mai bun in seria a doua... you should give it a try.
Stitchers - nu e chiar asa rau cum ma asteptam. E si un pic S.F., un pic comic, un pic drama... merge pt. nota 7 or so. Daca va place, puteti incerca si un S.F. de aceeasi factura: Sense8 care primeste un 7.5.
The Messengers - un fel de hai sa prevenim Apocalipsa, varianta 4.2. Primeste si el un 7.
Sarim peste "S.F.-uri" si trecem la filme cu vrajitoare. Nu stiu cum am facut, dar am reusit sa vad 3 seriale cu vrajitoare, unul dupa altul. Primul ar fi Salem (seria 2). Foarte bloody si gory, merita un 8. Urmatorul ar fi Penny Dreadful a carui serie a doua mi s-a parut mai putin stralucita. Da, arata al naibii de bine (as spune ca e regizorul s-a interesat mai mult de partea artistica decat de actiune), insa a fost cam boring fata de prima parte. Oricum se duce spre o nota mare, gen 7.5. Al treilea film cu vrajitoare (bonus vamps, werewolves & co.) ar fi The Originals. Desi initial mi s-a parut a fi un fel de "The Vampire Diaries" (for kids), a inceput sa urce si la seria a doua deja e foarte interesant. Nota 8.
Daca v-a placut de F.U. (Frank Underwood), trebuie neaparat sa vedeti Madam Secretary. Foarte bine facut... primeste si el un 8.
Enjoy the movies!