Quote Originally Posted by MonkY View Post
Jocul e facut de tine, right? Daca da, sunt curios cat ai lucrat la el... in ce limbaj... Chiar sunt curios de detalii (si cred ca si altii)
Programarea de jocuri e un hobby de care nu prea am niciodata timp. Anul acesta am avut noroc gasind competitia The Week Of Awesome III lansata de GameDev.net, a carei perioada de desfasurare coincidea cu a 2-a saptamana din concediul meu de 3 saptamani ( 10-17 august), si am zis ca trebui sa particip.

In primele 3 zile ale competitiei am lucrat la joculet maxim 4-5 ore pe zi, iar in ultimele 3 zile, din 72 de ore am dormit ~12 . De 8 ani de zile de cand ma consider programator de jocuri amator acesta a fost cel mai consistent joc facut, lucru care m-a entuziasmat si am zis ca daca feedback-ul celor care il joaca e unul pozitiv as avea un concept pe care as putea incepe incet, incet sa il extind .

Pe partea tehnica, nu imi place sa folosesc engine-uri gata facute, gen Unity, am inceput sa fac un pseudo engine care deocamdata e doar o colectie de cod sursa organizat folosind C++ si DirectX 9 SDK, avand ca si mediu de dezvoltare Visual Studio 2013. Pe viitor as vrea sa imi construiesc propriul custom game engine. Pentru manipularea assets-urilor grafice am folosit Corel(Ulead) Photo Impact X3, iar pentru partea audio: Microsoft Cross-Platform Audio Creation Tool (XACT) si Nero Wave Editor. Majoritatea assets-urilor sunt luate de pe OpenGameArt.org si prelucrate de catre mine pentru a fi integrate in joc.

Un mic jurnal cu stadiul de dezvoltare din fiecare zi din cele 7 poate fi gasit aici: GameDevIs.Cool � The Week Of Awesome III

Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
Entry code: 13, 14, 15... Ai dreptate, slabe sanse sa nu gasim buguri.
I know... Cu ajutorul vostru voi reusi sa scap de toate, si voi avea de invatat pe viitor sa fiu mai atent la unele aspecte din start .

Quote Originally Posted by Mask View Post
lucrez și în domeniul ăsta @Gameloft - main team-ul de la Minion Rush.
Wow, how cool is that, esti la un cu totul alt nivel . Cum e sa lucrezi in industrie ? cam din cati oameni e formata o echipa care lucreaza la un joculet ? tu de care parte te ocupi ? aveti testeri dedicati ?