Single post: Clubul PlayStation 4
-
23-08-2015 15:16 #12611 SP
Senior Member

Originally Posted by
Dant3
Se întâmplă chestii ciudate pe la tine

Nu știu ce să mai zic. Eu de când am din nou un 360 am numai probleme, dar nu mă plâng pt ca am stat pe contul de Live al unui amic
Încă o chestie și nu ma refer la tine, în general aici pe forum. Știu, mă repet, PSN e o mizerie, mentenanța, viteza groaznică de download, revoluție, miting. De ce nu se revoltă lumea din tabăra cealaltă nu știu. Live-ul pt mine e în aceeași oală începând din acest an. Nu ma interesează ca a fost ok în trecut. Eu va rog să fiți fair, iar când aruncați cu pietre, pe bună dreptate și sunt total de acord, uitați-va și în curtea vecinului, e inundație și acolo. Nu vorbesc din auzite, trăiesc chestia asta și mă gândesc cu groază ca în iarna mă voi enerva de două ori mai mult.
PS:
Attachment 255188 Man, eu am cumparat Xbox One si PS4 day one si am avut mult mai multe probleme pe PS4. Nu stiu daca a fost ghinion, dar cam de fiecare data cand am vrut sa joc ceva online pe PS4 am avut probleme... ori download-uri greoaie, ori lag, ori servere cazute... etc. Pe cand pe Xbox One nu prea am avut probleme de genul... si chiar daca am avut, nu-mi amintesc de ele... ceea ce ar trebui sa-ti dea de inteles cat de "frecvente" au fost.
Si nu, nu sunt fanboy, chiar nu dau doi bani pe console si pe brand-ul din spatele lor. Ma intereseaza sa bag discul in consola si sa am o experienta frumoasa, demna de cei 270 lei pe care-i dau pe un joc. Din pacate, PSN-ul are cu mult mai multe probleme in momentul de fata, spre deosebire de Xbox Live.
Cat despre hardware, sunt la al 2-lea PS4 si la al 2-lea Xbox One... chiar sunt construite sa reziste mult! Thanks God pentru garantie