Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pro Evolution Soccer PES 2016
-
Member
am descarcat si eu demo-ul PES 2016 si am jucat cateva meciuri, concluzia fiind ca dupa multi ani a aparut in sfarsit un PES care chiar imi place. Insa alternand meciurile intre FIFA 15 si PES 2016 am gasit si motivul pentru care imi place, l-au transformat in FIFA.
Comparativ cu PES 15, care pentru mine era un QTE game, (daca ratai timing-ul iti luai adio de la faza pentru ca ii lua 3 secunde jucatorului sa se intoarca) acesta este mult mai dinamic si mai responsive. Este complet FIFA , mai putin nivelul de polish.
Gasesc amuzante commenturile fanilor PES carora le place PES16 dar nu suporta FIFA (sunt in aceeasi cateogrie cu cei carora nu le-a placut Titanfall dar le place COD AW si urmatorul BO, ipocrizie pana la Dumnezeu)