Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
Ai poveste liniara la The Order, din moment ce franciza GTA eate open world si merge foarte bine nu vad de ce nu, toate jocurile ar trebui sa iti ofere libertatea de a explora dupa bunul plac.
The Order e in extrema cealalta, adica prea liniar, iar GTA ce sa zic...nu toata lumea e fan GTA Eu cred ca se poate gasi si o cale de mijloc totusi, iar precedentele MGS-uri cam pe acolo se situau
da si io m-am saturat de atata open world pana peste cap, deja imi vine s-o iau razna. Doar anul asta am jucat Dragon Age, Bloodborne, Witcher 3, Batman plm... Acum rejoc Gears pe Xbox One, imi era dor de un joc d-asta linear de numa'. AAsa ca de acord, mai de-i in pasarica mamii lor cu open worldurile astea
Mie primul Batman mi-a placut foarte mult, cel cu puscaria care nu era asa open world...al 2-lea care l-au facut open world am incercat sa-l joc vre-o 25% si m-am plictisit, nu mi-a mai placut, al 3-lea sau al 4-lea, care or fi astea ultimele, nici nu m-am mai complicat sa le cumpar fiindca au urmat aceeasi reteta ca si 2-ul si stiam ca nu o sa-mi mai placa My opinion, nu tb sa-mi sariti in cap, stiu ca sunt multi fani batman pe aici