Quote Originally Posted by cryyo View Post
Foarte bine faci cu X1. La PS4 era risc ridicat de incendiu (vezi cazuri pe net, e nenorocire) pt ca se incalzeste, mai investeai si intr-un extinctor. Mai trebuie tinut cont ca trebuie investit in antifonare. Pai bai tata, cand o prind dracii pe consola iti trezesti toti vecinii. Drujba si picamarul e o gluma proasta, pe cuvant.
Basca ca, controller-ul de PS4 'e mai prost'. Ce-o fi insemnand asta, exact, dracu stie, dar te mai iei din detalii ?!
Quote Originally Posted by Mosteaca View Post
Salut,

am incercat astazi toata ziua sa ma conectez pe PSN de pe PS4 ( de pe wifi, router tp link ). Aceleasi mesaje de eroare ca si cele descrise de un user vreo una, doua pagini in urma. Am resetat modem, i-am schimbat TPU-uri de am innebunit si degeaba. am reusit sa ma conectez instant pe PSN de pe conexiunea 3g de la RDS. Ati gasit vreo solutie careva care v-ati intalnit cu probl asta ?
Multumesc.
Am auzit ca ar fi ceva legat de softwere,cică ar funcționa rebuild datebase sau cv de genu
Legat de primul repost îmi poți detalia puțin cu ce este mai bun joystickul x1 inafara de baterie?