Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
Ah serios, indi-urile sunt pentru prosti?

Te plangi dupa doi ani de la lansare ca nu iti dau Infamous SS sau un Killzone SF? Trebuie sa stii ca le geasesti bani de nimic pe forum sau pe OLX. Decat sa astepti dupa PS Plus sa ti le dea si sa te plangi intre timp...mai bine esti baiat destept si ti le cumperi si le revinzi dupa ce ai terminat cu ele.

Lasa-ne pe noi prostii cu ale noastre.

fratioare, gaseste tu cui sa-i mai vinzi infamous SS si killzone SF dupa tot timpu asta. mira-m-as daca le dai si cu 50 lei. in fine, postu tau n-are nicio treaba cu ce se vorbeste aici, ci doar imi explici cum sa imi cumpar jocurile. aici vorbim de nivelu calitativ scazut al jocurilor care se dau la ps plus, iar daca tie nu ti se pare normal dupa 2 ani sa nu se dea jocurile mai sus mentionate, nu e ok. tu ori ai prea multi bani, ori esti fanboy. si mi-e egal cu 0 ca valoarea adunata a jocurilor care s-au dat da peste 200 de euro/dolari(whatever) atata timp cat poate mie din toate jocurile alea nu mi-a placut nici macar unu. singura problema e ca inainte de ps4 se dadeau jocuri bune, jocuri scumpe si dintr-o data, nu s-au mai dat. si se pare ca nici n-o sa se mai dea. de asta e toata lumea asa frapata, ca s-a invatat cu jocurile de dinainte. cel putin asta e cazu meu