Single post: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

  1. #3159 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^La varianta aia albastra au scos in evidenta, cu negru, tot spatiul pe care l-au irosit inexplicabil si in locul caruia ar fi putut face un ecran mai mare. Nice one.

    Foarte interesant cum promoveaza Sony consola.
    Cel mai important e hardware-ul, de asta e primul paragraf, deci pentru ca poti face tilt and shake merita sa cumperi PS Vita. Sigur, daca nu ai un telefon.
    Urmeaza al doilea cel mai important lucru la ea, e un controller de PS4 care costa cat 5 controllere de PS4. Si care nu e nici la fel de comod.
    Mai departe, ca sa multumeasca tot omul econom, Sony da pachete cu jocuri la pret redus. Inca nu s-a mentionat nimic despre libraria de jocuri, ca si cum ar fi inexistenta. Poate au lasat ce e mai bun pentru final... Pentru ca da, ultimul paragraf prezinta Minecraft si Lego, adevarata experienta PS Vita. Unde altundeva mai poti juca Minecraft on the go? Nicaieri la pretul de 80 de lei, cu siguranta, ca pe telefoane costa $6.
    Apoi se mira ca se vinde prost, daca ei nu au auzit de exclusive sau alte jocuri AAA, jocuri pe care, ironic, consola le are. Pe cat de mult imi plac produsele celor de la Sony, pe atat de batuti in cap mi se par cei de la aria de marketing/relatii cu clientii.
    Attached Images Attached Images capture.png capture2.png