Single post: ZeniMax Media a cumparat id Software

  1. #1 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar

    Arrow ZeniMax Media a cumparat id Software

    Ieri a aparut o stire care in mod normal ar fi zguduit piata gamingului, dar care in perioada de criza pare a fi ceva cat se poate de normal. Prin stirea respectiva suntem anuntati ca ZeniMax Media (o organizatie de media publishing ce include Bethesda Softworks, detinatoare a marcii The Elder Scrolls, Oblivion si Morrowind) a achizitionat id Software (care nu mai are nevoie de prezentare, ci sunt de ajuns doar rostirea numelor gen Wolfenstein, Doom, Quake). Sa vedem ce efect va avea aceasta achizitie asupra mult asteptatului RAGE ! Detalii despre achizitie puteti gasi chiar pe pagina oficiala id Software: id Software.

    Partea proasta, console related: Ma astept ca in viitor sa apara aceeasi politica de exclusivitate...in defavoarea Sony, bazandu-ma pe "experienta" Fallout 3. Este posibil sa scada si calitatea cu care ne-au obisnuit cei de la ID, avand in vedere ca vor trebui cu siguranta (politici de grup) sa se conformeze practicilor gen "banda rulanta".

    Partea buna, overall: Ne putem astepta la mai multe releas-uri din partea celor de la ID Software, acum ca vor avea la dispozitie resursele financiare necesare pentru a dezvolta intern jocurile.
    Attached Images Attached Images quake4.jpg