It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Nu inteleg ce s-a intamplat cu seria asta dpdv grafic. Pana acum tindeau spre realism, dar acum parca au dat-o serios in cartoonish. Ceva nu le-a iesit la iluminare si n-au mai incercat sa repare.
M-am jucat aseara app 1h demo-ul si in mod clar ii zic pas anu asta si daca vreau sa joc ceva in genu asta, ma bag la o tura in FM5. Ce mi-a placut, a fost impactul cu baltoacele. N-am vazut asa ceva pana acum in niciun alt joc
Intr-adevar, e un mare plus faptul ca acum nu avem doar circuite standard, dar nu cred ca e de ajuns pentru a ma face sa-l cumpar.