Normal ca nu ai patit niciodata asa ceva dincolo legat de piraterii. Imi pare rau sa o zic, dar acolo se permit de mult timp prea multe discutii despre jocuri "backup" si se poate povesti un story cu saptamani inainte ca noi restul muritorilor sa primim jocul cumparat (asa am aflat finalul de la Halo 3 inainte sa pun mana pe jocul care era la pre-order). Asta este, noi aici nu permitem. Cui nu-i convine, e liber sa mearga oriunde in alta parte.

Referitor la campionatul Fifa, eu m-am oferit sa ajut gamerii de aici. Daca nu va puteti "uni", asta este... Nu ne-am dorit niciodata cantitate, ci calitate. Am crezut doar ca se poate face ceva frumos... imi cer scuze ca am deranjat cu discutii off-topic aici. Spor la joaca baieti. Dati-mi un semn cand ati stabilit castigatorul, sa-i acordam Achievemntul de Fifa Master.

P.S. Am inteles oricum care este situatia. Am vazut ca multi din cei care au jucat in campionatul de dincolo sunt useri care s-au balacarit aici pe forum, aducand injurii si vorbind urat. Probabil ca e ca in campionatul Romaniei unde se accepta orice/oricine/oricum. Well, repet, noi aici nu acceptam orice. Cat despre "Campionat FIFA 09 pt PS3 - Powerd by ************* Forum", e chiar in semnatura ta ... Anyway, bafta cu campionatul. Vad ca deja ai inceput sa dai mass PM-uri... c'est la vie !

---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------

Later edit: orice alta referire la "chemari" pe celalalt forum vor fi considerate off-topic si reclama, prin urmare vor fi sterse !