Quote Originally Posted by Srachi View Post
Sa amane lansarea atunci sau sa dea DLC-ul gratuit. Cand cumpar o carte o iau scrisa pana la capat, poveste cap coada, nu scrisa 3 sferturi si apoi cumpar inca ultimul sfert din acelasi volum.

Sa facut un obicei prost din asta, gamingul merge intr-o directie foarte proasta.
Nu toate DLC-urile sunt rele si nu cred ca Withcer 3 trebuia amanat pana in 2016 cand erau gata toate expansionurile. Oamenii aia chiar muncesc la DLC-uri si atunci cand ies pe piata din puntcul meu de vedere vor merita banii mei.

Nu poti sa amani jocuri la nesfarsit pentru ca DLC-ul nu este gata. Si nici gratis nu le pot da daca suntdezvoltate dupa lansarea initiala. Presupun ca platesc si ei ceva facturi.
Normal ca exista si partea intunecata si care este si cea mai raspandita. Nu cred ca trebuie sa dau exemple.

Si inca ceva. In dezvoltarea unui joc exista momente cand se scot lucruri din el. Foarte rar se adauga. Se scot pentru ca nu este timp sa fie terminate, iar lansarea produsului finit este stabilita in cadrul departamentului de marketing. Echipa de productie doar incearca sa tina pasul cu cerintele celor in costum.