It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Oricum privesti lucrurile, oricum e o bataie de joc! Daca asa a fost si la TLOU, eu unul nu imi amintesc, dar nu cred ca eram chill nici atunci cu o asemenea situatie. E o treaba care se intampla de ani de zile la shooterele alea infecte gen COD si Battlefield si alte prosteli de genul, dar si la jocurile cu masini gen Forza sau NFS. La Forza am remarcat inca dinaintea lansarii lui FM5 ca au anuntat si DLC cu pachete cu masini, iar acum la 6 e o nesimtire si mai mare. Nici ce a facut CD Projekt Red nu mi s-a parut ok sa anunte acel season pass inainte de lansarea jocului intreg, joc pe care l-au distrus putin cate putin de la lansare si pana acum.
In industria asta se lanseaza aproape toate jocurile cu un season pass care costa de regula inca 20$. Nu cred ca DLC-ul de la TLOU a fost anuntat dinainte, cred ca era doar ("doar") un season pass fara sa vorbeasca concret despre ce e vorba. Se poate sa ma insel, dar parca asa retin. Urat oricum.
Eu am repetat si postat si repostat poza de mai jos de 1000 de ori pe forum, dar sa fiu al naibii daca nu e perfecta: