Single post: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
-
Senior Member
Nu vreau sa va spoil-uiesc nimic, dar ca sa evitati alte surprize, cautati pe google "quiet butterfly emblem". Your call. 
De asemenea, ATENTIE la misiunile 29 si 42 parca, exista un save game breaking bug daca o folositi pe Quiet.
---------- Post added 13-09-2015 at 21:03 ----------

Originally Posted by
Mask
Am facut si eu vreo 8 episoade si cam 7 side ops. Pana in momentul de fata mi se pare un joc mai ok Ground Zeroes, serios. Dpdv al gameplay-ului nu am ce spune, jos palaria. Dar pana acum story-ul mi se pare undeva spre 0. Cobor din elicopter, ma urc pe calut, omor/"salvez" 2 insi, chem elicopterul - ma urc in el si o iau de la capat. Asa e tot jocul?
Pe langa astea, personajul principal e mut. Am impresia ca ma joc Need for Speed cateodata, jocul devenint foarte awkward. Ah, am vorbit de cutscenes? Ah stai, nu sunt cutscenes.
Si eu am fost cam dezamagit la inceput, dar pe parcurs a inceput sa-mi placa, exista ceva diversitate si unele gadget-uri sunt fun (rocket arm anyone?).
Cat despre cutscenes si cat vorbesc personajele.. Am acceptat ca asa e simtul artistic japonez, mai ciudatel.