...faza cu mesajul transmis stă �n felul următor:

De exemplu:

Pe forum există un sistem de donații. Eu vreau să fiu un mega excroc și fac un hack să apar și �n lista de donatori, cu 1000E, fără să donez. Administratorul vede modificarea și o verifică și constată că eu defapt n-am donat nimic și m-am jucat cu sistemul de donații => BAN

Cam așa stă treaba.

C�t despre achievement-urile deblocate offline...se aplică o metodă asemănătoare.

De exemplu:

Eu mă joc offline (din diferite motive - n-am net, joc doar pirat, etc) și intru odată la X zile pe live pentru un update la gamerscore. Acel update se face instantaneu și este transmis un mesaj (ora la care m-am conectat...etc). Serverul �nregistrează această chestie și gata.

Dacă fac acel hack (offline - fără time stamp) �n primul r�nd că n-am avatar la achievement-uri și �n al 2-lea r�nd c�nd m-am conectat la live automat s-au sters.

Dacă fac acel hack offline - cu time stamp) �n primul r�nd că n-am avatar la achievement-uri și �n al 2-lea r�nd c�nd m-am conectat la live ele se updatează dar vine faza de mai sus....cu verificarea și => BAN

...și mai sunt o tonă de exemple care mai decare mai colorate.

Ideea e următoarea: acel progrămel e doar 4 fun și doar offline (dacă vrei să faci glume cu prietenii, etc). Există progrămele care modifică pe/�n joc titlul achievement-urilor (de exemplu - La Mulți Ani, Te Iubesc, Felicitări ești gay, etc).

Toate astea sunt oki, offline (nimeni nu poate ține așa ceva sub cotrol...lumea e inventivă) dar odată ce scapă totul de sub control...e dezastru.

*există cazuri speciale �n care programatorii s-au grăbit/și-au bătut joc de sistemul de Achievements - vezi jocuri ca Skate 1, Mercenaries 2, Alone in The Dark, GUN, etc - un simplu search pe xbox.com/x360a cu numele jocului...și vă lămuriți*