Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
Asa cred si eu si are sens . Ca unora le place sa iti caute nod in papura sa scape de tine e cu totul alta discutie dar , in mod normal , nu are nici o legatura consola cu jocul .
Teoretic si legal vorbind, in cazul in care ti se inlocuieste un produs, tu trebuie sa duci produsul respectiv COMPLET inapoi. Iar daca tu ai luat o consola care vine ca bundle, cu un joc si asta reiese si de pe cutie, trebuie returnat complet pentru a putea sa ti se dea alta la loc.

Eu am patit-o si acum cu Xbox One, dar si cu X360 la emag, prin 2010. Prima consola era cu bundle Forza Motorsport 2, pe care l-am dat inapoi cand a dat RROD (la cerere, ca tin minte exact ca a trebuit sa fac un drum pana acasa pentru joc, intrucat nu-l luasem cu mine) si mi s-a dat o alta consola, cu alt joc (cred ca am avut 2 sau 3 in a doua consola, dar n-am mai avut FM2).

Dar clar, depinde de persoana de la receptie/service. Dar eu personal, repet, nu m-as risca sa-mi fie anulata garantia pentru jocul vandut pe un pret mult prea mic.

Riscati-va daca voi considerati ca merita. Sper sa aveti noroc.