emag l-au adus primii desi mai scump cu 10 lei decat la altex. Ce sa zic, eu unul l-am luat totusi, cu toata retinerea dupa ce am vazut demoul. Jocul e ok pana la urma, pt demo nu cred ca au ales cele mai reprezentative trasee/masini pentru a face un showcase jocului. De ex Circuit de Spa-Francorchamps pe ploaie arata mult mai bine decat traseul din demo, iar pe alte trasee pe timp de noapte in afara de Las Marina se vad cerul si stelele asa cum ar trebui. Per total e binevenita colectia mai mare de trasee, spin-ul la fiecare level up, in-game credits se castiga asadar mai usor, ideea de mods si diversitatea mai mare de showcase events.

Referitor la partea cu stergatorul de luneta, e un bug care l-am observat ca se manifesta doar la golful 7r, la celelalte masini nu e problema, acolo functioneaza pe timp de ploaie. Probabil ca noile mesh-uri pentru masinile care nu erau in colectie pana in forza 5 au fost cam grabite, celelalte par a fi preluate din forza 5 sau horizon 2. Grafica mi se pare ca e cam la nivelul Forza 5, nu mi se pare o evolutie, circuitele pe Bernese Alps sau Prague chiar nu aduc nimic grafic in plus (iar pe acestea nu se poate alege night/rain). Interioarele masinilor mi se pare insa ca au involuat fata de forza 5.

O comparatie aici: