Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
21-09-2015 23:53 #7071 SP
Member

Originally Posted by
eagle-eye
Asta e ca as vrea sa pun mana pe una inainte, ca sa o testez. Partea naspa e ca nu cunosc pe nimeni care sa aiba si nu gasesti nici la noi in magazine de testat.
La 400 RON un New 3DS nou e pret super bun, dupa parerea mea, eu n-as sta pe ganduri...dar am deja 3DS si cam greu ii explic la nevasta-mea de ce mi-ar trebui New 3DS
Pentru ea cuvantul "New" adaugat la nume nu justifica sa dau alti bani pe alta consola
. Cat despre jocuri, intr-adevar, le gasesti la preturi mai mici cateodata pe Altex sau pe unele site-uri de afara, si mai gasesti promotii pe eShop unde poti cumpara jocuri foarte bune cu pana la 50% reducere cateodata. Eu asa fac, rabd si iau doar cand sunt la oferta pe eShop sau prin magazine. Jocuri foarte bune sunt multe, mai ales ca sunt si mule jocuri, joculete, remakeuri si jocuri retro pe eShop.
Iar despre testat, poate ar ajuta sa postezi fie aici, fie pe thread-ul cu "Clubul 3DS" localitatea in care locuiesti, poate gasesti un coleg pe forum din localitatea ta care are 3DS si te lasa sa-l testezi.
Succes.