Single post: Clubul PlayStation 4
-
30-09-2015 17:31 #13000 SP
Member
E fake poza. S-a mai discutat.
Data de expirare a jocurilor de Plus există și pe PS3 (posibil cu alt nune) când accesezi detaliile despre joc. Faza e că dacă nu ai legată consola la internet și depășești data respectivă, chiar dacă ai PS Plus în termen, nu te mai lasă să intri în joc până nu te conectezi la net și se reactualizează termenul respectiv. Am pățit-o pe PS3.

Originally Posted by
seven1994
Poate sa imi explice si mie cineva cum functioneaza record-ul la ps4?Adica el filmeaza ultimele 15 minute,parca,dar tu poti sa alegi cand sa inceapa?Daca vreau,de exemplu sa filmez un gameplay de 30 de minute,cum procedez?
Îți înregistrează și singur, dar poți să alegi și tu de când să înceapă. Pentru a face asta la mine (mi-am personalizat diferit setările) trebuie să apăs de două ori consecutiv pe butonul Share. Default cred că e de ajuns o singură apăsare, trebuie să te uiți în setările meniului de Share. Ești limitat la 15 minute de înregistrare, nu ai cum să înregistrezi mai mult decât dacă faci mai multe filmulețe separate și lei "coși" cu un video editor.