Buuun...cateva pareri.

Grafic e ok. Ma duce cu gandul la un joc de mobil. Arata foarte bine in apropiere si oribil la departare. Blocurile inalte sunt doar niste patrate cu texturi de rezolutie mediocra.
Uneori arata foarte bine, mai ales cand esti in viteza, intrucat majoritatea texturilor sunt facute pentru a da bine in viteza. Oricum, arata bine overall. Pacat ca au blocat posibilitatea de a face poze sau video in-game. Si mai e si prostia aia cu Pre-Release Beta Software mereu pe ecran.
Faza cu filmuletele de poveste, peste care nu poti sa treci, filmate cu actori adevarati, e penibila si prost jucata si cum zicea ei, ca nu-ti dai seama ca masinile sunt adevarate sau in-game, nu este adevarat. Nu le-a iesit asa bine iluminarea la masini si se vede clar ca este in-game.

Ah si da, am avut dreptate. Sunt incredibil de obositoare si deranjante pentru ochi, luminile masinilor de pe contrasens si cam toate din joc, mai ales daca esti obosit (cum sunt eu dupa app 14h de munca).

Optiunile de customizare ale masinilor sunt ok, dar multe sunt blocate momentan (am level prea mic si nu am nici bani).

Ce ma deranjeaza e ca m-am lovit de cateva ori de niste obiecte invizibile de pe marginea drumului si nu-mi place distanta la care se randeaza obiectele din fata (poduri, copaci, unele masini). Nu e chiar langa tine, dar se vede ca e la app 10m de masina si e deranjant la vedere.