Inainte de a juca BETA, vazusem pe internet cateva video-uri de la cei care au jucat early beta, si mi se parea oribil.

Acum vad ca m-am inselat. Este mult mai rau de atat.

Vreo 4 meciuri am rezistat (3-4 k/d fiecare, in caz ca se gandeste cineva ca habar n-am de fps-uri si fac 4-30 pe meci; altfel e irelevant scorul) apoi l-am sters.

Mentionez ca inainte de un reveal propriu-zis aveam asteptari destul de mari de la DICE.

Rezumat:

-mindless running;
-mindless trigger-happy;
-se vede ca e facut pentru cei mai slabi de inger (0 respawn time / spawn right into "action"/ lipsa totala de cover / etc);
-gandirea hartilor e varza - cea de la Walker Assault parca e o farfurie, lipsita de orice element care sa adauge un nivel in plus pacing-ului, sau sa mai schimbe atmosfera;
-au incercat si au reusit sa-l faca disponibil cel mai mult pentru o audienta lipsita de un interes special in FPS, bazandu-si vanzarile exclusiv pe numele francizei;
-grafic vorbind, arata prost sau cel mult mediocru --> AT-urile (cred ca asa se numesc??) din Walker Assault parca sunt din carton.

As mai putea continua sa semnalez alte defecte (de care nu duce lipsa, in nicio privinta), dar cred ca am pus deja prea mult timp in jocul/subiectul SWBF.

Celor carora le place - nu va pot ura decat multa distractie... mie unuia mi se pare un gunoi ireparabil.