Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce ne-am cumparat azi - diverse
-
20-10-2015 21:14 #2019 SP
Senior Member

Originally Posted by
tudyniuz
Dar nu e overkill pentru 1080p? Nu prea inteleg ditamai matahala de placa video, printre cele mai rapide, pentru o rezolutie atat de mica. Eu zic inainte sa faci o investitie intr-o alta placa pentru SLI, sa pui mana pe un monitor 4K si sa te bucuri de next-next-gen.
Eh, overkill-ul de azi e OK-ul de maine..
Am vrut ceva VR-ready. 970-ul cred ca va fi depasit destul de repede in VR, iar 980 are un raport pret-performanta prost. Am preferat sa fac un efort si sa merg la urmatoarea treapta.
SLI-uri si 4K, mai incolo.. in functie de ce mai apare pe piata. N-as trece acum pe 4K, astept sa se mai coaca tehnologia.
Decat sa se chinuie placa sa tina 50-60 fps (si cine stie cum va duce 4K-ul peste 1 an-2), prefer sa joc lejer in "1200p" pt mai mult timp.