Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
Nu conteaza ca ai cont de ro , voucher este pe zona eu , uk.Deci trebuie sa iti faci un cont pe uk sau eu.Codurile nu sunt ro , daca te uiti pe carcasa arat zona 2 , dar nu sa implementat si voucherele de la jocuri zona 2 sa pot fi folosite pe ro.
Da, dar dupa cum am zis , ciudat este faptul ca nu pot adauga nici 1 cod pe care il primesc la joc . De cand am cumparat consola defapt am aceasta problema dar am zis ca e de la ei .

---------- Post added 21-10-2015 at 22:18 ----------

Quote Originally Posted by 3stripes View Post
Unele coduri au probleme pe PSN România și alternativa e să ai un cont primary de UK concomitent cu cel de RO și să le încarci pe cel de UK, conținutul fiind pe urmă disponibil și pe celălalt cont. Nu știu dacă asta e problema în cazul tău, dar eu am pățit cu codul de Driveclub Special Edition așa. Nu e rezolvarea ideală dar măcar nu rămâi în aer.
Da.. Inteleg , dar imagineaza-ti ce fel e daca ai jucat Destiny . Pana acum am jucat pe contul meu (am cumparat dlc de pe STORE) , acum ca a aparut taking king , am zis sa il vand pe asta vechi al meu si sa cumpar toata editia . Nu pot sa activez codul pe alt cont de UK de exemplu . Asta ar insemna sa pierd tot si sa o iau de la 0 pe celalalt cont.