Quote Originally Posted by solecon View Post
Stiti cumva de unde as mai putea sa imi cumpar un PS2 sigilat?

Zilele astea, cineva a decis ca este in regula sa imi sparga o bucata din peretele camerei, fara sa ma anunte inainte, ca sa pot sa-mi scot/acopar lucrurile. Si totul a fost acoperit de praf. Am reusit sa-mi sterg jocurile/figurinele, dar victima cea mai importanta a fost consola PS2, care era scoasa, frumos, langa televizor, pentru ca era Silent Hill Month. Nu pot sa descriu cat praf a ajuns pe si in consola aceea. A fost, efectiv, distrusa.

Si eu am un fel de manie in ceea ce priveste consolele cu disc - nu vreau nici sa le vad, daca nu le-am luat eu, noi. Acum, PS2-ul a fost luat nou, folosit doar de mine; dar dupa cat praf a fost bagat in el, n-o sa mai ating consola aceea. Sunt sigur ca poate fi desfacuta, curatata prin interior, suflata cu aer comprimat etc. Nu o sa fac nimic din toate astea, pentru ca acea consola este distrusa, pentru mine.

Si acum vreau un PS2 .

(Si cei de la gamestore nu mai au, chiar daca pe site apare ca fiind "In Stoc")

(Si nu pot sa dau 200 de lire ca sa-l cumpar de pe ebay - chiar daca sunt nebun in legatura cu starea consolelor, sunt prea sarac ca sa fiu nebun si cu gestionarea banilor)

LE: Multumesc mult. Cum am scris mai sus, la Gamestore am incercat deja si nu mai au. (Bine, nici inainte nu aveau, dar aduceau din Anglia - acum nici asta nu mai pot sa faca.) Sper sa prind la Scotianul, dar vad ca nu pot sa finalizez comanda, ca nu trimit in tara (WTF). One more to go...

Daca afli ceva, sa scrii aici te rog. Si eu vreau un PS2 sigilat, dar nu la pretul astronomic de pe Amazon/Ebay, la care se adauga si transportul..