Single post: Clubul PlayStation 4
-
25-10-2015 15:35 #13259 SP
Junior Member
Revin cu câteva detalii cu privire la viteza mea de pe consola. Am conectat la consolă direct cablulcablul de la provider(digi), și ce sa vezi? Viteze colosale:45d/4,5u...stupoare...mai mici decât prin router cu sau fără wifi sau lan... Cum este posibil ca eu direct pe cablu de la switch sa ating viteze atât de jalnice față de ceea ce intră cu același cablu ca și valori în laptop fie tot asa pe direct fie prin lan... Acolo (pe laptop) am viteze de 500d/213u....diferențe colosale și nu îmi explic de ce în consolă nu am viteze mai mari... Am setat ip fix de ceva timp, degeaba, se pare,.... Nu am setat pentru ca nu știu sa o fac varianta cu mac, sau sa rezerv cu zic alți useri un mac sau ip online... Nush cu ce se mănâncă astea... Any ideas?
Revin și cu altă intrebare:ce viteze atingeți voi în mod constant pe consolă?
Eu constat ca deși tot fac upgrade-uri și la config hardware și la cea de viteza de la provider nu reușesc nicicum sa fiu mulțumit de ceea ce se întâmplă la consolă...
De asemeni repet ca au fost perioade când cu lan simplu fără sa setez ip fix am atins viteze de ordinul zecilor atât pe download cât și pe upload (50-80d;40-60up), iar acum încercând toate 3 posibilele variante nu ma mișc de la acele valori nicicum, vb aici de:cablu direct de la switch, lan din router unde consolă este singura unitate care suporta lan, și wireless unde vitezele sunt aproape identice cu cele comparate pe direct. Doamne ferește dacă am pomenit așa ceva!