Single post: Clubul PlayStation 4
-
26-10-2015 11:01 #13273 SP
Member

Originally Posted by
Danny
Nu pot sa accesez trofeele daca nu e conectata la internet/ probleme cu PSN? WTF? Sa inteleg ca daca castig un trofeu in joc il deblocheaza da nu mi-l pune la profil? Nu pot sa intru de loc sa le vad, NP-37680-4 la fiecare secunda, nu pot sa umblu de loc prin lista de jocuri.
Mai enervant e ca am jucat Tales from the borderlands ep. 2&3, intru sa vad trofeele, pauza. Dau un restart la consola, nu mai am jocul. Intru in Unmechanical, ma joc vreo 10 min si ies in meniu. Dau close application si dupa turn off console. O aprind dupa 10 min si surpriza, nu mai e jocul. Sunt cu nervii la pamant. As returan-o da am cumparat ca prostu season pass la TftB si 12 luni de PSN, macar daca luam 3 sau 1...
LE: Imi place ca au search playstation.com Support care desigur, nu gaseste codul. Bine ca pot sa folosesc google-ul de pe consola.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Când deblochezi un trofeu, ți-l salvează local. Ca să ți se sincronizeze cu serverul, trebuie să mergi la trophies. Teoretic n-ai cum să le pierzi, în final tot se vor actualiza.