Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Care versiuni sunt modabile?

1. #13 SP
    Junior Member bobollyno's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Ca un PSP sa se poate moda,varianta cea mai simpla descoperita de mine a fost cu litera de pe cutie.Respectiv C -ul de pe imaginea de jos.
    Daca litera este mai mare sau egala cu G,nu merge modat.Daca este sub G,respectiv A B C D E F merge modat,pentru ca este unul din PSP-urile cu placa veche care permit boot-area bateriei Pandora.
    Spor la cautat.
    Daca imi permiti sa te contrazic ... o sa o fac uite aici o poza cu litera "A" ... dar totusi NU se modeaza

Va rog daca nu e ceva sigur nu dezinformati , nu ca le stiu eu pe toate .... si eu invat de la alti ... si unde nu stiu intreb ....
    Attached Images Attached Images psp-code-.jpg