Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #1134 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Salutare colegi consolisti ! Am o problema cu cererea unui retur de la Altex si as vrea sa aflu mai multe informatii/pareri/opinii despre ce ar trebui sa fac. Pe scurt, in data de 30 septembrie mi-a venit prin curier un controller wireless de Xbox 360. Inca de la prima utilizare, butonul "RT" si thumstickul stang scartaiau la apasare respectiv miscare completa. Am citit mai multe informatii pe internet si am aflat ca aceasta problema este destul de des intalnita si se poate remedia cu trecerea timpului, asa ca am decis sa il mai pastrez si testez putin cu speranta ca poate scap de scartaitul ala. Dupa mai bine de 3 saptamani, situatia a ramas la fel si de aceea am decis sa il returnez. Surpriza mare a fost atunci cand mi-au refuzat cererea pe motiv ca produsele "defecte" doar se repara, nu si returneaza.

Aici nu inteleg, ce vina am eu ca si client ca ei mi-au trimis un produs "necorespunzator nevoilor mele", si de ce ar trebui sa alerg eu prin service-uri ? Mentionez ca ceilalti care au intampinat aceasta problema ( atat in EU cat si in US ce-i drept ) nu au avut nicio dificultate in a returna sau schimba controllerul. Le-am trimis doua sesizari pe site-ul lor si la ambele mi-au raspuns sec .

Acum vine intrebarea, ce ar trebui sa mai fac ? Orice sugestie/parere/opinie e mai mult decat binevenita !
    Attached Images Attached Images raspuns-1.jpg raspuns-2.jpg