Single post: Quantic Dream ne aduce un nou joc
-
Member

Originally Posted by
tudyniuz
Eu nu iti dau dreptate deloc! Asta poti spune despre zeci de alte subiecte, cand s-a lansat The Last of Us piata era deja saturata de filme/jocuri cu zombie, dar s-a impus printr-o poveste remarcabila, personaje de neuitat si gameplay solid. Nu vad de ce o alta perspectiva asupra subiectului, cuplata cu alte elemente de imersiune precum grafica si muzica nu te vor satisface. Si nu uita, tu ai amintit acolo doar filme, nu jocuri, jocuri care de regula te pun in pielea unui personaj si iti dau posibilitatea sa urmezi propria cale, asta spre deosebire de o carte sau un film unde doar urmaresti actiunea, nu participi la desfasurarea ei.
Incearca sa vezi enumerarea mea de mai sus ca niste piese de puzzle. Jocul asta nu poate fi decat o rearanjare a pieselor. Cand un subiect nu mai e nou si e dezbatut deja de secole, nu prea mai ai ce sa adaugi. Motivul pentru care TLoU a avut asa success e pentru ca celelalte creatii cu zombii au fost mediocre si jocul a atins apogeul subiectului (parerea mea). Pe cand in domeniul A.I. apogeul a fost atins demult. Am jucat toate jocurile lui Cage si cam stiu la ce sa ma astept. Pot spune ca prezentarea e punctul lui forte, nu povestea/dialog-ul. O sa il joc si pe asta evident, dar nu imi fac sperante mari. Preferam ceva mai original.