Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
Si eu sunt de parere ca Suarez e super umflat si in FIFA si in Realitate. Adica el a jucat bine la Liverpool, mai precis in ultimul sezon, pana sa il cumpere Barca. In sezonul trecut a dat 16 goluri pentru Barcelona, foarte putin, Messi a dat dublu cat el si Neymar a dat 22, iar cei doi au jucat RW si LW. Eu zic ca nu conteaza daca un jucator prinde o zi buna in CL si iti da 3-4 goluri intr-un meci, la sfarsit se trage linie si se vede cine e bun si cine e "la numar"
Da, se cam vede cine e la numar...Cand dai calcaie si hattrickuri cu Bastia sau Deportivo, dar in sferturile/ semifinalele CL esti de negasit pe teren, se cam trage linie. Cand echipa are nevoie de tine, ca nu prea merge, nu le iese nimic, si tre sa faci din *** bici, dar nu o faci, e una.
Cand presiunea e mare, dar tu reusesti sa creezi culoare, sa dai pase de gol, sa hartuiesti apararea adversa alergand ca nebunu`, sa ai instinctul ala de a fi acolo cand respinge portarul un sut, e altceva.

Se si vede cine se uita la meciuri din statistici, si cine vede cum un jucator poate sa fie omul meciului fara sa dea vre-un gol. Dar, daca tot folosim statistici, hai sa le folosim pe alea corecte, nu din burta:

- Suarez NU a avut 16 goluri pentru Barcelona. A avut 25 de goluri pentru Barcelona( putin, stiu), din care:

16 goluri in La liga si 17 assists
7 goluri in CL si 3 assists
2 goluri in Copa si 4 assist

Adica pe langa alea 25 de goluri, a mai dat si 24 de pase de gol, fara sa joace primele luni din competitie. Adica au iesit aproape 50 de goluri din piciorul lui, fara sa mai pun la socoteala toate datile cand a tras cel putin 2 jucatori dupa el etc..

Dar da, nu e chiar asa bun...si nici nu conteaza cand un jucator te califica in semifinala/ finala CL, conteaza sa dea multe in tot anul competitional.