Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #1146 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Salutare ! Revin cu un update. Am sunat din nou la Altex, si am fost preluat de o domnisoara "foarte amabila", care a invocat de data aceasta un alt motiv, si anume ca a fost ambalat in blister. Va dau un mic "transcript" despre cum a mers conversatia.

Dupa ce a verificat numarul comenzii, aceasta mi-a spus :

Consilier Altex : Imi pare rau dar nu puteti returna acest produs deoarece a fost ambalat in blister.
    Eu : Deci acesti tip de produs nu poate fi returnat niciodata ? Nici a doua zi ?
    Consilier Altex : Poate fi returnat doar sigilat.
    Eu : Si cum imi dau seama daca acest produs este conform nevoilor mele daca nu il desigilez pentru a-l testa ?
    Consilier Altex : Asta este politica Altex. Daca doriti, puteti sa sunati la numarul de pe garantie pentru mai multe detalii.

Pe foile pe care le-am primit eu, nu am avut garantie propriu-zisa, ci doar o factura si o foaie de la curier. Am sunat la nr ce desemneaza "Depozit Central Altex" din Chiajna si am aflat ca numarul este nealocat. Ba mai mult, azi, mi-a spus o persoana foarte amabila ca facturile nu sunt in regula deoarece nu sunt semnate. O sa le atasez aici.

De asemenea, tin sa mentionez ca al meu controller a venit cu aceasta problema din fabrica, nu a survenit ulterior.
    Attached Images Attached Images capture.jpg capture1.jpg