"Dragii mei, a mai trecut o zi de mari frământări ...
Nu s-a încheiat inca!
Lupta continua...
Dar nu vreau sa treacă ziua aceasta, înainte de a va mulțumi tuturor celor care ati donat sânge pentru Bogdan Istrate.
Am primit cu mare recunoștință si bucurie pura, vestea pe care Medicul sau mi-a dat-o astazi, in momentul in care, dupa o așteptare de cinci ore, ne-a fost îngăduit sa il vedem.
Bogdan a primit astazi de la voi, opt unități de sânge, dedicat lui. Din donațiile voastre... încărcate de energia vietii, a tinereții si iubirii ce i-o purtați.
Momentul a fost copleșitor pentru mine. Imi venea sa zbor si ma prăbușesc de emoție, in același timp...
Am văzut cu ochii mei la căpătâiul patului sau de spital, acele pungi in care este stocată toată dragostea voastră, ce urmează sa ii redea suflul vietii ce acum este abia o palpare din ceea ce a fost.
Voi inca nu înțelegeți pe deplin ce înseamnă asta pentru o mama cu sufletul sfâșiat între disperare si speranța... Dar va spun, ca mi-am facut cruce cu cea mai adânca credința de care am fost in stare in toată viata mea. Si V-am trimis tuturor binecuvântarea adevarata a unei mame, care a dat viata!
Acum, sunteți co-creatori... iar eu va simt ca pe copiii mei, dragi prieteni!
Bogdan va avea nevoie de sânge, inca saptamâni bune de acum încolo. Păstrați-va credința si iubirea si continuați sa dăruiti din ființa voastră. Toate intențiile voastre bune vor ajunge in el, picătura cu picătura si il vor ajuta sa trezească la viata un trup, acum, inert.
Va multumesc tuturor celor știuți si neștiuti, pentru gestul vostru salvator!"