It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
#59 Batman Arkham Knight (7/10) - 74%, THIS IS HOW THE BATMAN DIES, un joc foarte resuit, grafica excelenta si un story line reusit. Foarte bine venit Batmobilul a adus ceva nou in serie. Riddler-urile au fost chiar rezorvabile pentru mine, mai putin faza in care trebuiau sa ajung la ele dar cam multe dpmdv. Challenge-urile destul de dificile la prima vedere dar cu calm si o strategie se pot face chiar lejer. Si partea cu Joker chiar mi-a placut la nebunie, de fiecare data cand aparea Joker stateam si ascultam ce povesteste era haios rau foarte bine jucat.
Au fost si parti rele, camera Batmobil-ului cand te urmareste un inamic, te arata de parca esti in avion. Nu puteam, eu cel putin, sa selectez in ce inamic vroiam sa lovesc. Cand vroiam sa folosesc batclaw in loc sa se prinda de locul in care ii aratam eu, el se agata de nu stiu cladire la km distanta.