Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
Sunt curios, ai idee pentru ce este cutia aia?
Eu știu și te asigur că fără ia nu se poate realiza ce face Sony în momentul ăsta.
Cât despre generația asta, o să consider doar că părerea ta nu contează. La fiecare generație apar mulți ca tine.
Păi și eu ce am zis? Normal că fără ea nu se poate, vorbim de o consolă până la urmă. Cutia dublează framerate-ul și face output-ul grafic, am înțeles că se ocupă și de procesarea audio.

Foarte frumos răspunsul tău, așa dezbateri să tot avem. PS3 a fost un breakthrough din toate punctele de vedere (arhitectură Cell, bluray, 3D, puteai să faci și folding@home, asta ca să-ți faci o idee). E și normal, costurile fabricării unei console ajungeau pe la $840, în timp ce prețul retail era de $600. A durat ceva până ce developerii au învățat ce și cum (fiind vorba de o arhitectură nouă), The Last of Us a apărut la 7 ani după lansarea consolei și e considerat cel mai bun joc de PS3. Până la PS4 Sony a mers pe ideea că va scoate bani din jocurile vândute. Acum nu mai e așa, prețul fabricării e mult mai mic, specificațiile au fost moderate încă de la lansare, etc etc etc. Nu e o părere, e un adevăr. Ai mai multe informații aici dacă te interesează.

I'm a fan, dar n-am cum să nu fiu obiectiv în privința asta. În final, pe 99% din jucătorii pe console nu îi interesează chestiile astea și Sony o cunoaște.