Mda...nu stiu. Nu mi se pare atat de complicat sa tunezi o masina sau controlul ei. Odata ce ai nimerit la una, la toate e la fel. Daca vrei Drift, mergi pe mai in stanga (si cam asa se joaca un joc NFS) iar daca nu, e simplu. Iar odata ce ai facut asta, toate masinile se controleaza identic, poate sunt unele mici exceptii.
Cat de modificat ca putere, doar upgradezi ce poti/ai disponibil cu banii pe care-i ai. Bani pe care-i faci mult prea usor.
Iar tunning-ul exterior e prea limitat.

Cat de faza cu 1000hp pe orice masina, mi se pare penibil. Am bagat o gramada de bani intr-un Mustang 2015 ca sa ma ia un Golf 1 in cursa.

@Trefla, ti-a instalat cumva vreun update pe PS4 ? Altfel mi-e fff greu sa cred ca nu ai avut nicio scadere de fps, din moment ce si baietii din review-uri au zis de asta. Iar pe Xbox deja e super deranjant. Nu exista cursa in care sa nu patesti de 3-5 ori.

Si incepe sa ma dispere rau de tot faptul ca nu poti sa dai retry la o cursa, daca o pierzi. Trebuie sa stai sa o cauti pe harta, ca dispare iconita initiala (mai ales daca e misiune) si sa merg/te teleportezi pana acolo pentru a o reincepe.