Nu stiu ce tot nu-ti convine, am impresia ca dai vina pe rubber banding, sau pe AI, sau pe dificultatea stelelor de la curse, nu inteleg exact.

Am toate stelele obtinute, inclusiv cele din dlc-uri, nu o zic ca sa ma laud ci doar sa-ti faci idee ca stiu despre ce vorbesc, cand zic ca jocul e exact cat trebuie de greu, sunt doar 2-3 curse mai dificile, vezi Venom hot lap, in rest majoritatea se pot face din 1-2-3 incercari. Iar rubber bandind nu exista in joc in defavoarea playerului, doar in favoarea lui. Ceea ce vreau sa zic este ca daca incetinesti mergi foarte prost AI cars vor incetini si ele si te vor "astepta" sa le ajungi din urma mai usor, insa daca vei merge bine si rapid, fara nici o greseala vei vedea ca AI-ul are o limita de viteza "naturala" peste care nu va trece si vei putea sa te indepartezi de masini. Daca iti setezi un custom race de 10 ture si vei merge bine vei putea sa depasesti cu 1 tura masinile controlate de AI, axista videouri si pe youtube care iti arata chestia asta, deci jocul nu are rubber banding decat in favoarea ta.

Nu blamati jocul ca ar fi prost ca e prea greu, mai degraba dati vina pe lipsa voastra de skill si incercati sa va imbunatatiti driving-ul.