Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dragon's Dogma
-
Junior Member
Observ ca s-a fumat subiectul de ceva vreme.
Revin si eu in actualitate.
Posed un PS3 de vreo 3 ani si, dupa Skyrim, nu am mai intalnit un joc care sa ma tina atat de mult in priza.
Ma bucur ca l-am gasit sh intr-o stare impecabila la un pret derizoriu (chiar Dark Arisen).
Ce intrebari am eu, pentru cei care l-au experimentat:
Cum maica intunericului fac sa beneficiez de Elite Lantern? Imi place foarte mult sa umblu noaptea si mizeria aia de felinar e un rahat sinistru.
Am vazut ceva filmuletze si mi-a picat fatza cat de bine se vede diferenta cu versiunea imbunatatita.
Am citit ceva tutoriale, am fost in Bitterblack Isle, am cotrobait pe-acolo si-am luat Bitterblack Novelty Lv3.
Am mai bagat vreo cateva ore bune de gameplay pana la 2600RC (cele 3000 existente le-am investit in reparatie pietrei din insula) si cand sa-i dau pachetul Olrei, ce-mi zice fata: "You have unlocked Scroll Fast Movement morti raniti" .
Bha ejprost ???
Pai eu am investit atata timp si cristale intr-o mizerie de augment care nici macar nu-mi foloseste ?
Dupa care am aflat ca sunt mai multe Bitterblack Novelties Lv3 si daca am noroc poate una din ele se dovedeste a fi lanterna.
Voi ce ziceti?
Ati intampinat problema? Trebuie sa stau sa le strang si sa le deblochez chiar pe toate?
Nu exista vreun truc mai simplu?
(sunt Lvl 42 Fighter, am inteles ca la Ranger e un augment pentru lanterna dar nu e genul meu)
Thanks.