Il voi ruga pe Dant3 sa scrie articolul (bineinteles cat de repede posibil), iar ca multumire el va primi un cod pentru editia Digital Deluxe care include si season pass-ul, harta The Giant, bineinteles Nuk3town, dar si o tema Black Ops 3. Adica tot!

Asta nu inseamna insa ca ma opresc aici. Stiti foarte bine ca Overwatch se va lansa si pe console, nu? Nu avem inca acces la versiunile respective (vedem ce se anunta la Blizzcon), dar in ideea ca va fi acelasi joc pe toate platformele initiez un nou concurs aici, similar cu cel de sus (momentan pentru PC, in viitor posibil si pe console daca va exista un closed beta sau beta pe aceste platforme).

Cei care doresc sa scrie un material Overwatch se pot inscrie la concurs postand aici linkuri spre alte materiale scrise pe ConsoleGames (preferabil review-uri) asa cum au facut mai sus Dant3, eagle-eye si apbaciu. Eu voi alege 6 persoane (componenta unei echipe in Overwatch) pentru a va inscrie in closed beta (imi dati mie numele complet si adresa de email asociata contului vostru battle.net). Operatiunea dureaza, nu se face pe loc sau in cateva zile, insa veti obtine accesul odata cu unul din valurile urmatoarea de activari (nu pot garanta cand, dar pot garanta accesul), urmand ca in termen de o saptamana din momentul in care il primiti sa realizati materialul aici pe site. Mkay?

Eventual, primi inscrisi puteti fi chiar voi, eagle-eye si apbaciu. De ce nu si Dant3. Termenul limita este duminica seara, ora 20:00.

Sa curga inscrierile! Bafta!