Am jucat primele două misiuni și o să vă prezint strict părerea mea, nu-mi săriți în cap, putem avea o discuție relaxată...

Din punct de vedere grafic, acest joc este cel mai arătos CoD din ultimii ani, nu are o grafică senzațională ca la Until Dawn sau The Last of Us Remastered sau The Order, dar este mai mult decât decentă, totul arată f. bine, arme, fețe, clădiri, roboți.

Pe partea de sunet, jocul are niște melodii foarte incitante, care se potrivesc perfect cu acțiunea, spre exemplu, dacă ești în mijlocul unei lupte, muzica devine antrenantă, creând o atmosferă propice. Fiecare armă se aude diferit, dialogurile sunt foarte okay. Grafica și sunetul alcătuiesc o imersiune pe care nu am mai întâlnit-o la niciun joc Call of Duty, parcă ești acolo, împușcându-i pe ăia răi.

Gameplay-ul este foarte smooth, nu am observat glitch-uri. Eu il joc pe veteran, ca așa sunt eu, am terminat toate jocurile pe veteran, iar acest joc nu face excepție. Totul se mișcă perfect, la 60 fps și da, am uitat, rezoluția este 1080p. Ai multiple posibilități de a-ți doboră adversarii...

Eu m-am referit numai la singleplayer.