Single post: Dragon's Dogma
-
Junior Member
Frate, merci mult.
In sfarsit un raspuns pertinent. Ma bucur ca am dat de cineva care stie cu ce se mananca jocul asta.
De salvare inainte de purificare n-am avut succes, adica am salvat dar dupa doua reincarcari tot mizeria aia de augument mi-a iesit la turbinca.
Fii atent, acuma ca mi-ai dat un deget n-am incotro si-ti iau toata mana.
Cand ai timp, te rog daca poti sa-mi raspunzi cat poti tu de succint la urmatoarele dileme:
1) Sunt L42 Warrior. Sabie de 480, scut si ceva armura. Main pawn e Strider, un arc mediu si daggers din piatza.
Exista posibilitatea sa gasesc undeva alte armuri smechere sau ceva de genul pentru ca innebunesc cand iau pionii altora care la acelasi level au armuri si arme upgradate in asa natura incat apare un dragon rosu in dreptul nivelului in loc de cifra 3.
Sunt io idiot sau aia chiar s-au jucat ca maniacii ?
2) Incerc sa gasesc combinatia perfecta pentru sprijin in lupta.
Strider-ul ma ajuta, il gasesc ok.
Doar ca restul nu stiu cum sa-i iau.
Daca aleg un vrajitor, ala nu ma vindeca dar in schimb summon-eaza tot felul de elemente ajutoratoare, dar nu ma ajuta chiar atat de mult cand am o plaja de inamici (gen 2 ciclopi + goblini sau himera + goblini puternici);
Daca aleg mag, vindeca toata petrecerea dar nu prea ma ajuta in lupta. E oarecare eficient pentru stafiile-alea contra carora sunt praf.
Daca aleg warrior, un two-handed rupe lantzu si chilotii pe inamicii mari dar pana da un swing din Angel of Death eu omor deja 3 minioni.
Plus: exista vreo modalitate prin care sa evit ca un pawn sa-mi tina adversarul si sa ma invite sa-i dau perversa? Chiar am alte lucruri de facut si as prefera sa ne batem fiecare in tarlaua lui.
3)Undeva intr-o padurice mai prin stanga, daca nu ma-nsel la iesire din Kingsparrow Fort (parca) e un dragonash cu niste goblini. M-am dus spre ei si n-a durat mult toata afacerea. Deja cand am vazut ca are 5 buline sub viatza nu stiam cum sa fug mai repede.
Ala e marele dragon? Pe ala trebuie sa-l omor sa termin jocul? Sau e doar un discipol al "Tatalui lor" ?
4)Exista vreo metoda mai buna de a ma vindeca (eu si ceilalti) in lupte decat Potent Greenwarish + Large Mushroom?
Car la de-astea de ma satur si sunt ok, iar imbuteliatele desi vindeca mult mai mult, ocupa mult prea multa greutate.
Mai am vreo alternativa? Exista vreun mix bun neincercat?
Merci pentru rabdare.