Desi imi place Tomb Raider (rewamped) sunt convins ca nu are de ce sa ii faca nici un fel de concurenta lui Uncharted 4, ba mai rau, sa starneasca interesul crescut pentru U4 ... pentru ca cine va juca Tomb Raider acum (entuziastii acestui tip de joc) vor primi probabil U4 cu bratele deschise in alta ordine de idei nu sunt de acord cu afirmatia ta Tomb raider (oricat de interesant) este intr-o alta liga, sunt aproape convins ca U4 va fi peste Rise of TR.

Cat despre lansari sa vedem:

- Starcraft 2 Legacy of the void
- Fallout 4
- Rise of the Tomb raider
- Call of duty Black ops 3

Toate s-au lansat in aceelasi interval de timp (+/- a few days in Europe)

Si sincer sa fiu, toate merita (jocuri 80-85+) ... culmea din lista cel mai bine cotat este si cel despre care se vorbeste cel mai putin (si anume S2:LoV)

Coincidentally doar un singur Tomb Raider reuseste sa bata cel mai slab joc din seria uncharted si acela este Tomb Raider (2006) ... originalul, restul au fost primite de critici la < 9/10, iar Rise of Tomb Raider este in "trend" cu ~ 86-87 % scoruri, deci eu as spune ca e un real success, de obicei continuarile sunt mai slabe decat originalul, oh wait .. la Uncharted nu a fost asa

Ce am incercat eu sa subliniez este ca unii ar fi putut sa-l joace pe PC si nu doar pe Xbox/Xbox One ... dar asta a fost o incapatanare a celor de la Microsoft si sunt sigur ca au platit pentru asta cu varf si indestat, toate jocurile mentionate sunt disponibile pe PC, TR nu e ...

Poate sunt unii care n-au nici una dintre console insa au un PC performant, poate sunt unii care au PS4 si PC, de ce sa fie penalizati utilizatorii de PC ? Sincer sa fiu acest tip de deal-uri trebuie penalizat de gameri prin a NU cumpara console cand se lanseaza jocuri timed-exclusive.

Si pentru a incheia este Tomb raider un sistem seller ? eu nu sunt convins ca este, este TR un joc bun ?... asta este sigur.