Single post: Rise of the Tomb Raider
-
Mad Collector
@ razzosinni De ce e asa normal sa fie penalizati utilizatorii de PC ? .. sincer eu cred ca sunt singurul naiv care nu vede un razboi intre console si PC, acesta nu-si are rostul pentru ca PC-ul ar castiga fara drept de apel (mai ales ca in ultimii ani consolele chiar se chinuie sa se "re-inventeze" ca si PC) poate din cauza naivitatii nu reusesc sa inteleg unde ar fi fost "conflictul" intre lansarea jocului pe PC
mai ales ca PC-ul este un fel de "microsoft" platform anyway
de aceea "I take for granted" lansarea jocurilor Microsoft exclusive pe PC
(Halo, Halo 2 sper ca si Halo 5 etc) - Xbox (originalul) a fost bazat pe platforma X86, Xbox 360 .. din pacate nu
.. insa Xbox one este un PC si nu unul foarte performant "I may add" ... si da ma bucur ca Tomb Raider "time exclusive stunt" o sa-i coste grav pe cei de la Square enix, pentru ca acestia trebuie sa inteleaga ca data viitoare sa ceara un purcoi de bani companiilor detinatoare de platforme care doresc acest lucru si aceasta practica sa dispara
in mod sigur Microsoft nu va mai face acest lucru prea curand 
@orianpaxbb - nu neg afirmatiile celor mentionati insa nu cred ca Tomb raider e un Uncharted killer, pur si simplu nu cred
de ce .. pai dupa cum am zis, cel mai jmecher Tomb Raider (cel din *1996 cred ca am scris prost mai sus evident ma refeream la primul Tomb Raider care a aparut pe Playstatiom, Sega Saturn si .. hm hm PC
) abea ca bate la mustata, cel mai slab Uncharted
... deci doar un idiot (aka Microsoft dumb ass exec) ar fi putut lua aceasta decizie crezand ca face o chestie mega jmechera
si btw, la vremea respectiva se vorbea ca ar fi trebuie sa fie exclusiv Saturn, al dracu scandal, insa a reusit sa fie doar time exclusive 
Later edit: forgive the smiley
abuse