Single post: Tigara electronica
-
Junior Member

Originally Posted by
wolfydaniel
Daca e vorba de adi dinu de pe okazii,il recomand, e de treaba si are produse bune
De la el am luat atomizor RN4081 si l-am primit in cutiuta, nou nout scria pe chinezeste pe el (avea si ceva lichid *propylen glycol cred, practic era scadat interiorul atomizorului in acel lichid, a trebuit sa-l spal mai intai ca avea gust metalic, ciudat), chestia e ca functioneaza surprinzator. Cand l-am pus in functiune a scos f multi vapori, nici un atomizor nu s-a comportat ca si asta. Nu stiu de unde e sursa lui, dar nu se compara cu cel ce l-am luat de pe un site din Romania sau cu am luat de pe e-cigs.co.uk, diferenta este enorma, nu numai ca nu mai inghit lichid, dar si cantitatea si gustul vaporilor e mult mai buna.
I-ati vreo 3 atomizoare sa ai, vezi sa specifici sa-ti faca reducere. Fan Curierul iti trimite unde vrei tu, Doar e serviciu door to door
Multam de incurajari. Mi-e cam jena sa negociez...eu ma gandisem la vreo 4 atomizoare si inca o baterie (sa fie)...ca nesatula.
...mai ales ca ieri am fumat analoage
oribil!
Pana acum insa n-am mai primit niciun semnal de la Adi (n-a mai intrat pe okazii), daca pana diseara nu-mi da ok-ul poti sa-mi dai nr lui de tel sau un id sa pot sa vorbesc cu el?