Quote Originally Posted by DarthhNik View Post
Inca sunt indecis daca sa-l cumpar sau nu, desi am vazut cam toate discutiile de aici. Sunt nou cu seria Fallout, merita, pentru un incepator, sa-l cumpar? Chiar o sa trebuiasca sa caut tutorial la fiecare pas?
Imi permit sa mai completez si eu putin, la ce ti-a spus Alan. Fallout este un RPG care-ti pune la incercare rabdarea. Vei petrece multe ore prin meniuri, va trebui sa cotrobai prin containere de gunoi, cufere, seifuri si alte cele, dupa item-uri si resurse pretioase. Va trebui sa-ti petreci ceva vreme si pe la bancurile de lucru pentru armuri, arme, substante, mancare, etc, asta daca vrei sa te pui bine la punct cu armura si cu armele. De asemenea ai multe skiluri si perkuri de dezvoltat, care ar putea sa te dezorienteze, dar nu e greu sa-ti dai seama ce merita si ce nu, a fi dezvoltat acolo. In fine, vei putea juca jocul si mai simplist, fara sa-ti prea bati capul cu ce ti-am spus, insa probabil nu vei avea atat de multe satisfactii. Daca te ajuta sa iei o decizie ce ti-am scris, ma bucur. In orice caz, Fallout este un joc care merita jucat, dupa parerea mea.