1) Trial-urile in general nu se aduna, alegi unul dupa care nu mai poti folosi alt trial code. sfatul meu e sa-l folosesti pe cel mai lung.
dupa asta daca iti cumperi PS+ pentru 3 sau 12 luni, acelea se vor adauga la trial-ul existent, prelungind subscription-ul.

2) Sunt din aceeasi regiune, insa codurile de pe UK probabil nu vor functiona pe RO store.

3) Nu, aplicatiile care nu sunt disponiile in Romania din punct de vedere legal, nu vor functiona pe conturile de RO

4) Poti sa incerci codul si sa vezi daca contul de Romania ti-l accepta. daca da, e perfect, daca nu, iti faci cont de UK si il folosesti. singur asta poate insemna ca vei fi fortat ulterior sa continui sa ai ps+ ce contul de UK. sincer eu am intalnit ambele situatii la codurile promo oferite cu jocuri/console vandute in Romania. si coduri care eu mers pe RO si coduri care nu au functionat pe RO

5) asta depinde de fiecare user. unii se ghideaza dupa pret, si pana recent preturile cele mai mici erau pe US, acum cu pretul dolarului s-a mai echilibrat treaba. altii au fost oarecum fortati sa aiba pe US sau UK pentru ca aveau pe una din aceste tari conturi mai vechi, pe care aveau ps+ cu ani inainte sa se activeze store-ul romanesc. altii aleg Romania fie pentru ca au conturi noi (ca si tine) fie pentru ca vor sa sustina nevoia pentru aceste servicii in Romania. all up to you. jocurile si serviciile sunt aceleasi, reducerile nu prea, astea variaza in functie de zona. insa pe UK si pe RO in mare ai aceleasi reduceri periodice (completate sau nu de reduceri aditionale daca ai plus)

6) eu le folosesc pe toate 3. faza cu extra discount nu se aplica la toate reducerile. de multe ori exista discounturi care nu sunt dublate si de extra reduceri ptr ps+ owners

7) odata ce ti-ai setat PS+ pe un cont, si intr-o luna nu mai platesti abonamentul pe acel cont, jocurile respective nu mai sunt disponibile. chiar daca tu platesti PS+ pe un alt cont. odata ce ai ales un cont pe care sa ai PS+, din pacate, trebuie sa ramai cu el.
6)