Quote Originally Posted by fox1998 View Post
Salutari tuturor,

Prima postare pe acest club ...

Am reusit dupa multe studii si comparatii sa-mi achizitionez un PS4 Ultimate 1TB, si mi-am activat si abonamentul PS+ pe un an. Am considerat ca in momentul de fata, din toate consolele existente pe piata, PS4 este din punctul meu de vedere cel mai ok produs. Ca un gamer de PC impatimit, am realizat ca n-am absolut nicio treaba cu jocurile pe consola, dar sper sa remediez acest aspect cat mai curand .

As avea si eu cateva mici intrebari, poate ma puteti ajuta... Stiti cumva daca se merita achiztionat cooler-ul suplimentar pentru racire? Inca nu am stat cu orele sa-mi dau seama cat de mult se supra-incalzeste. De asemenea, am vazut ca exista la Hama un modul de extins porturile USB. La fel, as intreba daca se merita de achizitionat.

Multumesc si toate cele bune !!!
Ti-ai adus maniile de pe PC pe PS4 .
Daca PS4 este pozitionat ok, atunci coolerul este inutil, mai ales ca ultima versiune de PS4 e ceva mai rece si siletioasa. La porturile USB la fel. PS4 nu are chiar atat de multe periferice inca sa fi nevoit sa mai cumperi in HUB. Cum a zis si colegul mai sus, gamepadurile pot fi incarcate prin orice alt port USB.

Sent from my iPhone using Tapatalk