Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Windows Mobile
-
Senior Member
Mi-au trecut prin mana pentru teste si pareri 640, 640XL, 535, am detinut 1320 si mama are 520; nu as recomanda nimanui un Windows Phone, cel putin nu cu Windows 8.1, asa cum am incercat eu.
-TOATE browserele de pe store se inchid fara absolut niciun mesaj explicativ, pur si simplu te trimite in home screen; greu era sa puna un mesaj de eroara ca sa stim si noi ce e de facut
-camera buna ruinata de softul execrabil, habar nu are nici macar sa focalizeze, aplicatia pentru camera de la Apple e la ani lumina
-NU exista nicio aplicatie de messenger la nivelul celorlalte sisteme: pana si Skype are probleme pe Windows Phone, si e aplicatia Microsoft
-am incercat odata sa trimit un clip prin diferite aplicatii de messenger, toate imi ziceau ca limita e 20MB (serios, adica sub 10 secunde de filmare), pana si Whatsapp, in conditiile in care pe iOS de pe Whatsapp am trimis clipuri foarte mari fara probleme
-nu reda muzica in format lossless, si suntem in anul 2015